Комітет ВР з питань освіти, науки та інновацій спільно з МОН та найкращими провайдерами онлайн-освіти України приготували для школярів приємну новину. 

З вівторка, 17 березня, ТРК «Рада» та YouTube-канал МОН запускають щоденні трансляції онлайн-уроків для школярів на час карантину.

Ця ідея з’явилась в стінах ВР, адже ми розуміємо, що карантин під час навчального процесу точно не сприяє підвищенню рівня знань. Тим більше, що для багатьох учнів в Україні це другий карантин протягом поточного навчального року (був сезонний грип). Більше за всіх страждають учні випускних класів, ті, кому цього року складати ЗНО. 

Тому ми почнемо саме з уроків для учнів випускних класів, хоча вони будуть корисними для всіх учнів, адже багато матеріалів базуються на програмах попередніх класів. Це будуть відео-уроки з курсів підготовки до ЗНО від найкращих провайдерів онлайн-освіти в Україні, проектів BeSmart, EdEra+Освіторія, Prometheus, які погодились на таку суспільно важливу співпрацю і ми їм дуже за це вдячні. 
Основний фокус першого тижня буде зосереджений на найбільш запитуваних на ЗНО предметах: українська мова та література, математика, англійська мова, історія України, біологія. Згодом, впевнений, будуть додані фізика, хімія, географія. 

Цього тижня ТРК «Рада» почне транслювати відео-уроки у вільний від пленарних засідань час, у вихідні дні планується повторення відео-уроків, які будуть показані протягом усього тижня, та окремі відео, де будуть розбиратись матеріали пробного ЗНО минулого року. Станом на зараз ми узгоджуємо з телеканалом Рада деталі сітки трансляцій. 

Keep calm and study at home)

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу