Публікації

Показано дописи з березня 17, 2020
Від 17 березня телеканал “Рада” спільно з Міністерством освіти і науки запускає щоденну телетрансляцію безкоштовних відеоуроків та онлайн-курсів. Таким чином держава хоче забезпечити можливості для дистанційного навчання на період карантину. Окрім того, телеканал “Київ” теж проводить трансляції уроків, а Радіо “Культура” – читання творів світової класики в перекладі Максима Рильського. “Нова українська школа” розповідає, як відбуватиметься таке навчання.
Комітет ВР з питань освіти, науки та інновацій спільно з МОН та найкращими провайдерами онлайн-освіти України приготували для школярів приємну новину.  З вівторка, 17 березня, ТРК «Рада» та YouTube-канал МОН запускають щоденні трансляції онлайн-уроків для школярів на час карантину. Ця ідея з’явилась в стінах ВР, адже ми розуміємо, що карантин під час навчального процесу точно не сприяє підвищенню рівня знань. Тим більше, що для багатьох учнів в Україні це другий карантин протягом поточного навчального року (був сезонний грип). Більше за всіх страждають учні випускних класів, ті, кому цього року складати ЗНО.  Тому ми почнемо саме з уроків для учнів випускних класів, хоча вони будуть корисними для всіх учнів, адже багато матеріалів базуються на програмах попередніх класів. Це будуть відео-уроки з курсів підготовки до ЗНО від найкращих провайдерів онлайн-освіти в Україні, проектів BeSmart, EdEra+Освіторія, Prometheus, які погодились на таку суспільно важливу співпрацю і ми їм дуже за це
В папці ,, Дистанційне навчання,, розміщено завдання, візуалізація, пояснення навчального матеріалу. Матеріал оновлюватиметься відповідно до розкладу занять. Навчаємося в задоволення!!!